Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 και δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου, της αποθήκευσης και διανομής ζαχαρωδών προϊόντων, ενεργειακών ποτών / αναψυκτικών και ψιλικών. Super market, mini market, καταστήματα ψιλικών, περίπτερα, αυτόματοι πωλητές, κυλικεία σχολείων, νοσοκομείων, αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς και σημεία εστίασης ξενοδοχείων, πλοίων και αεροδρομίων, ανήκουν στο ευρύτερο δίκτυο διανομής μας.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η σύγχρονη μηχανοργάνωση, η δυναμική και προσανατολισμένη στις νέες αντιλήψεις πολιτική μας, η διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και το άρτιο δίκτυο πωλήσεων και διανομής, μας καθιστούν την μεγαλύτερη και ανταγωνιστικότερη εταιρεία του χώρου στο νομό ΑΧΑΪΑΣ.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας παραμένει ενημερωμένο για τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς, μέσω της καθημερινής επαφής με τα σημεία πώλησης και των τακτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται, δίνοντας έτσι προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες διανομής.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε με υγεία και σταθερότητα, προσηλωμένοι πάντα στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες μας και στη συνεχή ανάπτυξη της γκάμας και της ποιότητας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Μας διακρίνει η αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, αμεσότητα και συνέπεια.

Κωδικοί
Ενεργοί Πελάτες
Προμηθευτές
magazine

Sales organiser

Η εταιρεία μας παρουσιάζει μέσα από τον ανανεωμένο προϊοντικό της κατάλογο τα κυριότερα είδη που εμπορεύεται.

Υπηρεσίες

shopping-cart

Παραγγελειοληψία

Αναλαμβάνουμε την παραγγελειοληψία στο σύνολο των καταστημάτων των εθνικών αλυσίδων.

24-shopping-delivery

Διανομή

Παραγγελιοληψία, Τιμολόγηση και Διανομή στις τοπικές αλυσίδες, στα μέλη ομίλων, σε μικρότερα σημεία λιανικής και σε αποθήκες χονδρεμπορίου.

24-file-file-text

Merchandising

Merchandising στις εθνικές τοπικές αλυσίδες Super Market με συνεχείς ενημερώσεις για την τήρηση των συμφωνιών, φυλλαδίων και ενεργειών.

assessment

Logistics

Υπηρεσίες logistics με το πλήρες πακέτο παροχής υπηρεσιών εναπόθεσης, αποθήκευσης, διανομών.

Scroll to Top